X-PACT: verbeterd klantcontact én lagere uitvoeringskosten

x-pact1

X-PACT, de joint venture van Tacstone en Cannock Chase, is specialist in business process outsourcing in het order-to-cash proces. X-PACT verzorgt voor tientallen bedrijven en instellingen de uitvoering van (onderdelen van) het proces van facturatie, debiteurenbeheer en incasso. Zo ook voor pensioenaanbieders, die steeds vaker taken uitbesteden om zich te kunnen richten op hun eigen kernactiviteiten. Over onze aanpak én resultaten die dit oplevert hebben wij een white paper geschreven.

De pensioenuitvoering bevindt zich in een speelveld vol uitdagingen. Regelgeving en doelstellingen op klanttevredenheid en communicatie naar zowel deelnemers als werkgevers verhogen de noodzaak om te investeren in digitalisering en IT, terwijl juist ook kostenbeheersing een belangrijk aandachtspunt blijft.

Pensioenaanbieders besteden steeds vaker werkzaamheden uit zodat er meer ruimte is voor focus op de kernactiviteiten. Maar binnen die uitvoering valt op het gebied van facturatie, bankverwerking, debiteurenbeheer en incasso (order-2-cash-proces) nog veel te winnen. Uitbesteding en digitalisering van dit proces kan leiden tot meer efficiency, betere rapportages en transparantie, beter risico management, tevredener klanten en lagere uitvoeringskosten.

Meer lezen? Ga naar de website van Cannock Chase en download de white paper.

x-pact2