Vacature RPA Lead Developer

De RPA (Robotic Process Automation) praktijk van Tacstone groeit razendsnel. Wij bedenken bouwen én beheren bijna wekelijks nieuwe slimme software robots. We doen dat voor onze klanten in het onderwijs, openbaar vervoer, woningverhuur en andere sectoren. Om het groeiende aantal projecten aan te kunnen, zijn we nu op zoek naar een RPA Lead Developer. Past deze rol bij jou?

In de rol van RPA Lead Developer ontwikkel je slimme software robots. Je werkt zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor de juiste werking én tijdige oplevering van de software. Je vindt het leuk om veelal jonge en leergierige collega’s uit ons development team te begeleiden en te trainen. Je denkt én werkt actief mee aan de verdere groei van onze RPA praktijk, door het verbeteren van onze dienstverlening en programmeerstandaarden. Eigenlijk ben je dus zowel ontwikkelaar, projectmanager, trainer, coach én ondernemer!

Spreekt een rol als RPA lead developer jou aan? Neem dan contact met ons op.

 

Wat vragen we van jou als RPA lead developer?

  • Een afgeronde universitaire of HBO opleiding / Master in Computer Science of Data Science of vergelijkbare richting
  • 3 jaar ervaring met programmeertalen zoals .Net, VBA, C#, Python, Javascript en evt. UiPath
  • Ervaring met Agile werken
  • Talent voor samenwerken, coachen en leiding geven
  • Je bent klaar voor een volgende stap in jouw carrière en bereid om je diepgaand te ontwikkelen in UiPath
  • Je kunt effectief communiceren en samenwerken met Business Analisten en developers

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Over Tacstone

Tacstone is een bijzonder adviesbureau. Relatief klein met 30 professionals, maar zéker zo professioneel als de big-4 consulting firma’s. Met aansprekende klanten in de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven en met zeer veel flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatief. Wij werken vanuit ons prachtige kantoor “Kraanspoor” op de NDSM werf in Amsterdam Noord, goed bereikbaar en met een adembenemend uitzicht over het IJ. De partners en medewerkers van Tacstone leveren advies, programma- en interim management op het gebied van digitale strategie, compliance, robotisering en procesoptimalisatie in het digitale tijdperk.

 

Meer info over onze RPA praktijk?

acstone rpa robotic process automation uipath