Vacature RPA Developer

Tacstone Smart Tech & Robotics richt zich op Robotics Process Automation (RPA). Tacstone implementeert relatief eenvoudige, maar arbeidsintensieve, administratieve processen met behulp van Robots. Met de methodes die we hierbij gebruiken pionieren we bij de grotere bedrijven in Nederland. De consultants van Tacstone identificeren processen, die geschikt zijn voor robotisering. Vervolgens analyseren wij vanuit het RPA team het proces en ontwikkelen we de robots in de RPA software.

We zoeken leergierige programmeurs (full-time of part-time), die het uitdagende programmeergedeelte van het bouwen van deze robots op zich willen nemen. Je bent in staat om zelfstandig processen en taken te automatiseren op basis van workflow principes die efficiënt, logisch gestructureerd en begrijpelijk zijn. Ook kan jij die processen uitschrijven tot een script. Daarnaast heb je kennis en ervaring met .NET, Python en/of VBA.

We zoeken iemand die beschikt over de volgende ervaring en kwaliteiten:

  • Je zit in het 2,3e of 4e jaar van je studie, of hebt een afgeronde opleiding (HBO, WO) die goed aansluit (bijv. Technische Bedrijfskunde, Data Science of Informatica)
  • 0-2 jaar (werk)ervaring in .NET, Python, en/of VBA
  • Sterke analytische vaardigheden en resultaatgerichte werkhouding
  • Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal
  • Plezier in het optimaliseren en automatiseren van processen
  • Communicatief, leergierig, doorzetter, zelfstarter en gevoel voor humor

Uniek aan onze organisatie is dat je binnen deze functie de gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende multinationals en dat je jezelf binnen deze bedrijven on the job kunt ontwikkelen.

Dit bieden wij:
We vragen veel, maar daar hoort dan ook een goede beloning bij. Student of al een ervaren programmeur? Samen bepalen we jouw contracturen en arbeidsvoorwaarden die we afstemmen op jouw ambitie! Uiteraard hoort daarbij een:

  • Marktconform salaris
  • Laptop en telefoonabonnement
  • Onkostenvergoedingen

Jouw ontwikkeling hebben we hoog in het vaandel staan zodat er ruim budget is voor interne en externe opleidingsmogelijkheden. Daarnaast ben je werkzaam in een veelzijdig team met veel ervaren collega’s die jou zullen helpen het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren?
Ben jij de RPA Developer die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in een full-time of part-time job? Stuur dan jouw motivatiebrief + CV naar ebert.knol@tacstone.nl. De motivatiebrief dient in het Nederlands te worden geschreven. Een korte programmeer challenge en een (online) opleiding maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Meer info over onze RPA praktijk?

Robotic Process Automation (RPA)