Junior RPA Developer

Junior RPA Developer worden bij de razendsnel groeiende Robotic Process Automation (RPA) praktijk van Tacstone? Wij bedenken, bouwen én beheren steeds meer slimme software robots. Door de snelgroeiende vraag zijn wij nu per direct op zoek naar versterking van ons RPA Development team.

Jouw baan

Als Junior RPA Developer bij Tacstone ontwikkel je software robots voor zeer diverse klanten, variërend van grote multinationals in Nederland én in het buitenland tot lokale woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen. Je maakt deel uit van een hecht team van jonge, hoogopgeleide en ambitieuze professionals. De leden van dit team helpen jou in je eerste maanden actief om ‘up-en-running’ te komen, want je gaat snel aan de slag en krijgt snel veel verantwoordelijkheid! In klantprojecten werk je vaak samen met andere Developers en/of Business Analisten en Projectmanagers. Je past Lean en Agile/Scrum methodes toe en uiteraard volg je de trainingen die wij aanbieden op dit gebied. Je denkt mee over kansen bij onze klanten om processen steeds slimmer en efficiënter te maken en (nog) meer rendement uit het RPA project te halen. Je hebt de mogelijkheid om snel door te groeien, bijvoorbeeld als Lead RPA Developer of Business Analist, maar mogelijk ga jij je wel verder ontwikkelen in de richting van Artificial Intelligence (AI), Machine Learning, RPA Solution Architectuur of Process Mining. Hoe dan ook, je bent vanaf de eerste dag bezig om beter te worden in wat je doet en je hebt de ambitie om écht een expert te zijn in jouw vakgebied. En net als de andere Developers bij Tacstone, lever ook jij een actieve bijdrage aan het continue verbeteren van onze ontwikkelstandaarden en methodieken.

Om een beeld te krijgen van onze opdrachten, kan je rondkijken op onze website. Zo lees je hier over onze Junior RPA Developer die een aantal maanden een opdracht op Curaçao heeft gedaan, of hier over het automatisch verwerken van e-mails bij een debiteurenbeheer organisatie.

Het team

Er is veel kennis en ervaring binnen ons team, en we leren graag van elkaar. Ons team bestaat uit Projectmanagers, RPA Solution Architecten, RPA Business Analisten, RPA Developers en AI/ Machine Learning Specialisten. Wij helpen klanten met het kiezen van de juiste strategie voor hun digitale transformatie én de realisatie van deze strategie. RPA vormt hierin een steeds belangrijker onderdeel.

Jouw profiel

 • Een relevante universitaire of HBO opleiding, zoals Computer Science, Data Science, BIM, Software Engineering;
 • Je vindt het leuk en bent al langere tijd bezig met programmeren in bijvoorbeeld .Net, Java, C of Javascript.
 • Interesse in het ontwikkelen van adviesvaardigheden en persoonlijk leiderschap;
 • Je vindt het leuk om in teams te werken én je bent zelfstartend en zelfstandig waar het nodig is;
 • Je wilt graag een bijdrage leveren aan een snelgroeiend team in een jong, professioneel en zeer ondernemend adviesbureau met digitaal DNA;
 • Ervaring met de Agile/Scrum projectmethodiek is een pré ;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Ons aanbod

Wij bieden jou een ambitieus ontwikkeltraject met veel ruimte voor eigen initiatief en veel eigen verantwoordelijkheid. Je gaat in een korte tijd ontzettend veel leren en je krijgt de kans om een échte specialist te worden in de snelgroeiende en uiterst relevante wereld van RPA.

 Wij vragen veel van je. Daar hoort een goede en passende beloning bij. Uiteraard stemmen we jouw arbeidsvoorwaarden af op basis van jouw kennis, ervaring en ambitie. Daarbij hoort onder andere:

 • Marktconform salaris
 • Laptop en telefoonabonnement
 • Onkostenvergoeding
 • Teamuitjes en deelname aan interne en externe events waar actuele kennis wordt gedeeld
 • Inspirerende werkplek op ons kantoor Kraanspoor in Amsterdam Noord (NDSM)
 • Flexibele werktijden
 • Mobiliteitsvergoeding
 • Opleiding

We hebben jouw ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Er is ruim budget voor interne en externe opleidingsmogelijkheden (zoals Lean, Agile/Scrum, AI Machine Learning).  We kijken samen naar hoe wij jouw en onze  ambities kunnen verwezenlijken.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, en word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief (in het Nederlands) + CV naar Mark de Poorter.
Voor overige vragen of opmerkingen kun je ook bij Mark de Poorter terecht.

 

Meer info over onze RPA praktijk?

acstone rpa robotic process automation uipath