TopForce Alliance Kennisevent: The Power of SAP Innovations

Op donderdag 9 juni vanaf 12.00 organiseerde Tacstone samen met de 7 andere Members van TopForce Alliance hét SAP Kennisevent van het jaar.

Het centrale thema voor dit jaar is ‘The Power of SAP Innovations’. Aan de hand van innovatiedemo’s, inspiratiesessies en klantpresentaties laten de Members van TopForce Alliance zien hoe ‘The Power of Innovations’ toegepast kan worden op het huidige SAP-landschap.

Inhoud programma

Tijdens deze middag zal Tacstone 3 presentaties verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Multichannel betalen en incasseren
    X-PACT, één van onze joint ventures, is specialist in de uitvoering/outsourcing van billing en credit management processen. Deze sessie behandelt een aantal succesvolle cases waarin moderne communicatie- en betaalmethoden worden gecombineerd met flexibele sourcing modellen.
  • Automatische factuurverwerking, maar dan écht! 
    Factuurportaal is de enige oplossing in de markt voor factuurverwerking die werkt zonder scan-apparaten, uitval, handmatige en visuele controles, papierwerk en zonder dat leveranciers hun ICT systemen hoeven aan te passen. In een praktijkcase wordt getoond hoe de scanstraat in korte tijd overbodig is gemaakt.
  • SAP S/4HANA Finance Fast Close (samen met iQibt)
    SAP S/4HANA Finance is ontworpen voor de CFO. De oplossing verwijdert de traditionele grenzen tussen transactie-, analyse- en planningssystemen, en geeft direct inzicht, in alle dimensies van financiële gegevens.

Meer informatie over sprekers en het programma

Volgende event

Het TFA Kennisevent wordt dit jaar voor de vierde opeenvolgende keer georganiseerd. Net zoals de afgelopen jaren verwachten we meer dan 100 SAP-klanten. Klik hier voor een impressie van het TFA event 2015.

Schrijf u nu in voor dit kennisevent

We zien jullie graag op 9 juni aanstaande in Maarssen!

Footer TFA