Tacstone start samenwerking met Leadboxer

LeadBoxer is een jong Nederlands bedrijf met een unieke oplossing om uit een enorme berg data van website-, e-mail- en social media verkeer concrete sales-leads te genereren!

Tacstone investeert regelmatig in early-stage ondernemingen die veelbelovende nieuwe technologie ontwikkelen. Zo is Tacstone via The Hatch Firm als investeerder aan boord gekomen bij LeadBoxer. LeadBoxer is een jong Nederlands bedrijf met een unieke oplossing om uit een enorme berg data van website-, e-mail- en social media verkeer concrete sales-leads te genereren. Zij registreren (‘tracken’) bezoekers op een website en verrijken de informatie door deze te koppelen met e-mail en social media verkeer en met meerdere zeer omvangrijke databases. Hierdoor kan LeadBoxer in veel gevallen precies aangeven wie c.q. welk bedrijf de website heeft bezocht. Dit levert gekwalificeerde leads op, in een helder dashboard. Of een notificatie als een bestaande klant een specifieke pagina in een website heeft bezocht, zoals een productbeschrijving, klantcase of bijgewerkte pricing informatie.

Leadboxer is laagdrempelig, praktisch en… het werkt!

Lees dit korte artikel op EMERCE en/of kijk even naar dit filmpje (3 minuten) waarin oprichter Wart Fransen uitlegt hoe Leadboxer werkt.