Tacstone & Robotic Process Automation

Tacstone is al meer dan 12 jaar de expert op het gebied van procesoptimalisatie en automatisering. Wij geloven dat implementatie van robots meer is dan alleen IT. Zorgvuldige implementatie van robots gaat volgens ons gepaard met een duidelijke visie en strategie, waarbij de mens (verandermanagement) en processen (juiste selectie en analyse) de hoogste prioriteit hebben. We prikken door de RPA bubbel heen en zien dat er voor échte digitale transformatie meer nodig is dan het implementeren van software robots.

Onze RPA diensten

Wij zien dat organisaties zich in verschillende stadia bevinden als het gaat om RPA kennis en ervaring. Om in te spelen op de behoefte van onze klanten bieden we dan ook verschillende RPA diensten aan:

 • Ontwikkelen van een RPA visie en strategie (“wij zorgen voor een zachte landing van RPA”)
 • Inventariseren en selecteren van de juiste processen (“wij hanteren een bottum-up aanpak”)
 • Bouwen en implementeren van softwarerobots (“wij zijn efficiënt door onze RPA Academy”)
 • Inrichten van beheer en functionele ondersteuning  (“wij dragen onze kennis over”)
 • Opzetten van uw eigen RPA Center of Expertise (“wij helpen excelleren en opschalen”)

Wij geven regelmatig trainingen over RPA en faciliteren in-house thema sessies om samen met uw medewerkers de mogelijkheden van RPA te verkennen. Zo gaven we recent een training aan de accountants beroepsgroep over “Robotics in Finance”, en organiseerden we begin februari een seminar over RPA.

Tijd voor een RPA Quickscan?

Om uw organisatie op snelheid te brengen met RPA bieden wij een Quickscan aan. De Quickscan bestaat uit een ‘down-to-earth’ uitleg aan uw medewerkers van wat robots wel en niet kunnen. Ook staan we stil bij de wijze waarop RPA succesvol kan worden in uw organisatie. Vervolgens identificeren we op gestructureerde wijze gezamenlijk een aantal processen in uw organisatie, die geschikt kunnen zijn voor robotisering. Een uitstekende kans om plannen met uw medewerkers te maken voor 2019.

 • Resultaat: begrip van RPA en identificeren van processen waar dit resultaat kan leveren
 • Duur: 1 dagdeel
 • Aantal deelnemers: max 10
 • Kosten : 1.000,- excl. BTW

Wanneer u naar aanleiding van de Quick Scan een pilot start zijn er geen kosten verbonden aan de RPA Quickscan.

Waarom is Tacstone de juiste RPA implementatie partner?

 • Expert in procesoptimalisatie en van daaruit implementatie van robots
 • Kennis en ervaring in project management voor robot implementatie
 • Ontwerp, bouwen en opleveren van robots
 • Tacstone RPA Academy met jong, flexibel programmeer talent
 • Bewezen, gestandaardiseerde aanpak voor robot implementatie

Wij zien RPA als meer dan alleen IT. RPA kan alleen succesvol zijn, indien met alle aspecten voor succesvolle digitalisering rekening wordt gehouden. Onze opgedane kennis en ervaring in eerdere RPA projecten helpen u de voornaamste valkuilen te vermijden.

Tacstone RPA Academy

Binnen onze RPA Academy leiden wij slimme, leergierige en flexibele studenten van zowel HBO als Universiteit op tot ware RPA Developers. Zij studeren Computer Science danwel Data Science en hebben een natuurlijke aanleg voor het RPA vakgebied. Samen met de Tacstone proces- en project ervaring hebben we een excellent team en bewijst de praktijk dat we in staat zijn om geweldige efficiency slagen te maken voor onze klanten.

Contact

Meer weten over de kansen en mogelijkheden van RPA? Neem dan contact op met Cees-Willem van Rooij of Mark de Poorter.

Cees-Willem van Rooij
Mark de Poorter