Tacstone spreekt op Huurincasso Congres

Tijdens dit evenement maakten we vanuit XPACT de resultaten van de jaarlijkse benchmarkcijfers en bijbehorende trends bekend.
Tijdens een sessie op het Huurincasso Congres 2018 op 17 april maakten Tacstonian Janpieter Koning (directeur van XPACT) en Patrieck Geerdink (Consultant Cannock Chase) de resultaten van de jaarlijkse benchmarkcijfers en bijbehorende trends bekend. Een moment waar door corporaties in Nederland naar uit werd gekeken. Benieuwd naar hoe uw corporatie presteert ten opzichte van andere woningcorporaties? Bekijk hier het Benchmark Huurincasso!

Naast publicatie van benchmarkcijfers presenteerden Janpieter en Patrieck ook een aansprekend praktijkvoorbeeld van woningcorporatie AlleeWonen uit Breda en Roosendaal, en stonden ze stil bij hoe u als corporatie uw sociaal en financieel rendement in balans kunt krijgen. Want, anders communiceren met huurders met een huurachterstand. Wat levert dat op? En hoe draagt dit bij aan een hoger sociaal en financieel rendement? AlleeWonen heeft dankzij een andere aanpak en benadering grip gekregen op haar huurincasso-resultaten. Dit praktijkvoorbeeld maakte duidelijk hoe een corporatie met een stappenplan tegen lagere kosten voor eigen organisatie en huurders ook een hoger rendement en een hogere huurderstevredenheid kan realiseren.

cannock-chase-benchmark-huurincasso2

Bekijk hier het originele blog “Benchmark Huurincasso: sociaal en financieel rendement in balans”, geschreven door Patrieck Geerdink, of uitgebreide business case van AlleeWonen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn!