Stage Marketing & Communicatie

Stage marketing & communicatie binnen de RPA (Robotic Process Automation) praktijk van Tacstone. Wij bedenken bouwen én beheren bijna wekelijks nieuwe slimme software robots. We doen dat voor onze klanten in het onderwijs, openbaar vervoer, woningverhuur en andere sectoren. Omdat we hard groeien blijft er weinig tijd over voor marketing & communicatie zaken, terwijl er een hoop kansen liggen! Ben jij op zoek naar een toffe stageplek bij een innovatief, groeiend bedrijf in Amsterdam-Noord met volop ruimte voor ondernemerschap & creativiteit? Dan is deze kans iets voor jou!

In deze stage kom je te werken in een (jong) team van ambitieuze programmeurs, analisten en ervaren consultants. Er is volop ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven. Je denkt én werkt actief mee aan de verdere groei van onze RPA praktijk, door het benutten van (online) marketing mogelijkheden en nieuwe initiatieven. Er zijn mogelijkheden genoeg op gebieden als website development, online marketing (SEO), content creatie (video, beeld, klantcases, artikelen), e-mail marketing en het organiseren van events/seminars om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan onze business.

Spreekt deze RPA Stage Marketing & Communicatie jou aan? Neem dan contact met ons op.

Wat vragen we van jou?

  • Je volgt momenteel een HBO of universitaire opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie
  • Je hebt interesse in innovatie, technologie en/of bedrijfsprocessen (RPA)
  • Je hebt ervaring met SEO, content creatie, e-mail marketing en/of website development
  • Je bezit een goede dosis creativiteit en ondernemerschap
  • Je hebt enige ervaring met Adobe InDesign, Photoshop en/of Premiere Pro
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele houding

Zie je jezelf binnen de stage marketing & communicatie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Over Tacstone

Tacstone is een bijzonder adviesbureau. Relatief klein met 30 professionals, maar zéker zo professioneel als de big-4 consulting firma’s. Met aansprekende klanten in de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven en met zeer veel flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatief. Wij werken vanuit ons prachtige kantoor “Kraanspoor” op de NDSM werf in Amsterdam Noord, goed bereikbaar en met een adembenemend uitzicht over het IJ. De partners en medewerkers van Tacstone leveren advies, programma- en interim management op het gebied van digitale strategie, compliance, robotisering en procesoptimalisatie in het digitale tijdperk.

 

Meer info over onze RPA praktijk?

acstone rpa robotic process automation uipath