Stage RPA Developer (HBO-ICT)

Stage RPA lopen bij Tacstone? De Robotic Process Automation (RPA) praktijk van Tacstone groeit razendsnel. Wij bedenken bouwen én beheren bijna wekelijks nieuwe slimme software robots. We doen dat voor onze klanten in het onderwijs, openbaar vervoer, woningverhuur en andere sectoren. Ben jij op zoek naar een toffe stageplek bij een innovatief, groeiend bedrijf in Amsterdam-Noord in een perfecte combi rol van business & ICT? Dan is deze kans iets voor jou!

We zoeken leergierige HBO-ICT studenten met interesse in het ontwikkelen van software robots in UiPath Studio. Aan het begin van de stage volg je een online training via de UiPath RPA Academy, en helpen onze bestaande (student) developers en business analisten jou verder op weg. Na de eerste maand ben je up-and-running, en kan je aan de slag op verschillende projecten in ons klantportfolio. Uniek aan onze organisatie is dat je binnen deze functie de gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende multinationals en dat je jezelf binnen deze bedrijven on the job kunt ontwikkelen.

We zoeken iemand die beschikt over de volgende ervaring en kwaliteiten:

  • Je volgt een HBO-ICT studie (voorkeur: software engineering of business IT & management)
  • Enige ervaring in .NET, Python, en/of VBA
  • Sterke analytische vaardigheden en resultaatgerichte werkhouding
  • Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal
  • Plezier in het optimaliseren en automatiseren van processen
  • Communicatief, leergierig, doorzetter, zelfstarter en gevoel voor humor

Let op: voor deze stage is een aantrekkelijke stagevergoeding beschikbaar!

Naast een stagevergoeding hebben we jouw (persoonlijke) ontwikkeling  hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we samen in gesprek gaan over de gebieden en vaardigheden waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Daarnaast ben je werkzaam in een veelzijdig team met veel ervaren collega’s die jou zullen helpen het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren?
Volg jij momenteel een HBO-ICT studie en wil je meer weten over deze stage? Stuur dan jouw motivatiebrief + CV naar ebert.knol@tacstone.nl. De motivatiebrief dient in het Nederlands te worden geschreven.

 

Meer info over onze RPA praktijk?

Robotic Process Automation (RPA)