RPA developer trainees behalen hun officiële UiPath Advanced certificering!

Onze nieuwe RPA Developer trainees Kevin, Connor, Furkan, Jack en Simone hebben allen hun officiële UiPath Advanced certificering behaald!

Vorige maand traden Kevin Hennevanger, Connor van Heertum, en Furkan Keçe in dienst als RPA Developer trainees bij Tacstone. Jack Klein Schiphorst was al werkzaam als parttime RPA Developer bij Tacstone en werkt nu ook als fulltime trainee RPA developer.  Daarnaast trad Simone Ploemacher in dienst als parttime RPA Developer. Inmiddels hebben zij allen hun officiële UiPath certificering behaald en hebben veel zin om nu echt te starten!

Trainee werkzaamheden

Naast de reguliere werkzaamheden, voeren de RPA Developer trainees een onderzoek uit op het gebied van RPA. Hierdoor blijven wij constant op de hoogte van de snelle ontwikkelingen in ons vakgebied. Jack gaat onderzoek doen naar de belangrijkste veiligheidsaspecten bij de toepassing van RPA. Connor kijkt naar de mogelijkheden om DevOps en CICD te integreren in de ontwikkeling en het beheer van RPA. Furkan gaat onderzoeken wat de best practices zijn om processen te beschrijven, zowel voor de gebruiker als voor de ontwikkelaar. Kevin

Al deze opgedane kennis zullen wij uiteraard meenemen naar onze klanten.

Daarnaast kreeg Jack de mogelijkheid om een opdracht in het buitenland te doen. Hij voert werkzaamheden uit voor Guardian Group op Curaçao. Guardian Group is een verzekeraar vooraanstaand op het gebied van hypotheken, schade-, levens-, en ziektekostenverzekeringen voor de particuliere en zakelijke markten van Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Nederland. Dagelijks zijn meer dan 2000 gedreven medewerkers in touw om hun klanten de beste dienstverlening te bieden. In eerste instantie zal Jack voornamelijk bezig zijn met het reviewen van bestaande robots, omdat eerder geautomatiseerde processen verouderd zijn door de snelle groei die UiPath doormaakt. Het proces dat schadeclaims aanmaakt is hier een goed voorbeeld van. Na verloop van tijd zal hij ook beginnen het automatiseren van nieuwe processen.

Kevin Hennevanger

Kevin studeert Software Engineering (deeltijd) aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij wil graag de technische vaardigheden als RPA developer combineren met zijn sterke communicatieve vaardigheden om zo een brug te kunnen vormen tussen de IT en de business kant van het bedrijfsleven.

Connor van Heertum

Connor studeert Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft van jongs af aan interesse in computers en ICT gehad. Alle kennis en ervaring die Connor opdoet tijdens zijn studie past hij nu direct toe in de praktijk door het ontwikkelen van software robots bij verschillende soorten organisaties in allerlei sectoren.

Furkan Keçe

Furkan studeert Business IT & Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van zijn ICT-Beheerder niveau 4 op het Regio College Zaandam heeft Furkan ervoor gekozen om de lat hoger te leggen en verder te studeren binnen ICT. In een toekomstige functie hoopt hij een belangrijke brug te kunnen slaan tussen Business, Management en IT.

Jack Klein Schiphorst

Jack studeert software engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Vroeger was hij altijd al bezig met het uit elkaar halen, bestuderen en repareren van apparaten. Alle kennis en ervaring die Jack opdoet tijdens zijn studie past hij nu direct toe in de praktijk: software robots ontwikkelen bij verschillende soorten organisaties in allerlei sectoren.

Simone Ploemacher

Simone studeert Business Information Management aan de Rotterdam School of Management. Nadat zij eerst de bachelor Economics & Business Economics heeft gevolgd aan de Universiteit van Utrecht, ambieerde zij een vervolgstudie op het raakvlak van Business en ICT. Simone wilde graag als RPA Developer en Business Analist aan de slag om in de praktijk te kunnen ervaren hoe ICT kan worden ingezet om processen te veranderen en te verbeteren.

Waarom Tacstone als implementatiepartner van UiPath?

Afgelopen jaar heeft Tacstone Tijdens het UiPath Partner FORWARD III congres in Las Vegas  de prestigieuze award gewonnen voor “Democratizing Partner of the Year”. Vanuit Tacstone ervaren we dat er binnen onze bestaande klantenportefeuille veel interesse is naar de mogelijkheden van Robotic Process Automation, maar tegelijkertijd ook een zekere onwetendheid over belangrijke aspecten van RPA waar rekening mee moet worden gehouden. Hierin zien we verschillende organisaties zelf pionieren en pilots starten, maar vaak vastlopen door dezelfde problematiek en valkuilen. Dit bevestigt de resultaten van een onderzoek door EY dat 30-50% van de RPA pilots falen.

Wij ervaren dat onze diepgaande kennis van (primaire) bedrijfsprocessen en ervaring in procesoptimalisatie trajecten en IT implementaties ons in staat stelt om organisaties succesvol te begeleiden met de ontwikkeling en implementatie van software robots. Met ons snelgroeiend team aan RPA developers zijn we niet alleen in staat om advies uit te brengen, maar ook om de software robots daadwerkelijk te ontwikkelen en te beheren. Verder leert de praktijk dat diepgaande kennis van RPA software enorm waardevol is om de juiste processen te selecteren, specificaties op te halen, uitvoerig te testen, en de software robots uiteindelijk succesvol zelfstandig te laten opereren.

Meer weten over UiPath en de mogelijkheden van RPA voor uw organisatie? Lees hier meer!