OZCAR

OZCAR helpt culturele instellingen met hun finance en marketing functies. OZCAR combineert diepgaande kennis van de culturele sector met expertise op het gebied van efficiënte bedrijfsvoering. OZCAR koppelt een enorme passie voor cultuur aan een heldere zakelijke aanpak en flexibele uitvoeringscapaciteit. Een unieke combinatie, die leidt tot verrassende resultaten.

OZCAR heeft veel ervaring op het gebied van administratie, accountancy en controlling. OZCAR richt administraties efficiënt en gestructureerd in en werkt met de modernste software voor bedrijfsvoering. Indien gewenst neemt OZCAR de financiële functie deels of geheel uit handen. OZCAR voorziet directie en management van informatie op maat. Zo bereikt OZCAR voor haar klanten in korte tijd een grote kwaliteitsverbetering en een kostenbesparing tot mogelijk 50%.

OZCAR begrijpt als geen ander hoe je een cultureel merk opbouwt en hoe je bezoekers aan je bindt met geïntegreerde campagnes. OZCAR kent alle traditionele en digitale kanalen en laat elke marketing euro optimaal renderen.