Ozcar verwelkomt 15e klant!

In 2015 hebben Marc Meijer, Henk Christophersen en Paul van Wees namens Tacstone, OZCAR opgericht. OZCAR ondersteunt culturele instellingen en goede doelen met hun financiële bedrijfsvoering. Na eerste opdrachtgever Zina volgden in 2016 Female Economy, Free a Girl, het Utrechts Universiteitsfonds en het Nederlands Kamerkoor. De nadruk in de beginfase lag op het standaardiseren van processen, procedures, software toepassingen en rapportages. Dit bleek een goede basis voor verdere groei in 2017. Per 1 januari 2018 heeft OZCAR inmiddels de 15e opdrachtgever mogen verwelkomen. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Het OZCAR team groeit mee met de groei van de klantenportefeuille. Tot de zomer van 2017 konden Marc, Henk, Sebastian en Paul het werk nog prima zelf af. In het afgelopen najaar is het team uitgebreid met Hans de Rooij en Piet Schaaf, die zich vooral bezig houden met het opstellen van jaarrekeningen en administratieve ondersteuning. Vanaf 1 januari 2018 is ook Bart Hand toegevoegd aan het team. Met zijn inzet is Ozcar in staat om ook de salarisadministraties over te nemen. Uiteraard helemaal “in-the-cloud”, net als onze overige financiële dienstverlening.

Paul van Wees: “De culturele opdrachtgevers van OZCAR zijn vooral producerende instellingen en festivals. In 2018 willen wij onze horizon verbreden naar theaters en schouwburgen. Zo heeft onlangs het Zuiderstrand Theater in Scheveningen toegezegd om een pilot te gaan doen met OZCAR.”

Ozcar