Over Tacstone

Tacstone is opgericht in 2006 door drie senior partners van KPMG Consulting. Anno 2019 heeft Tacstone met ruim 30 senior professionals én een groot netwerk van ervaren programma en interim managers alles in huis om bedrijven en instellingen uit de top-200 en daarbuiten te ondersteunen bij een succesvolle digitale transformatie.

Onze ambitie is sinds de start geweest om het betere alternatief te zijn naast de grote consulting bedrijven. Wij combineren diepgaande kennis van strategie, procesoptimalisatie en ICT met tientallen jaren advieservaring en een onafhankelijke no-nonsense aanpak.

Tacstone werkt actief samen met een breed scala aan jonge (‘early stage’) technologie gedreven ondernemingen. Via ons investeringsfonds participeren wij met vaak disruptieve ondernemers en ontwikkelen we gezamenlijk nieuwe diensten die we toepassen bij onze opdrachtgevers. Deze manier van werken geeft ons uitdaging en onderscheid ons van de traditionele adviseurs.

Werken bij Tacstone?

Kijk op de pagina Tacstonians naar onze huidige vacatures.

Tacstonians

Partnerships & Ventures

Tacstone zoekt voortdurend naar kansrijke participaties en investeringen. Ons business model is steeds gebaseerd op het delen van risico en winst, waarin onze actieve inbreng centraal staat.

Tacstone beheert een groeiend portfolio met jonge innovatieve ondernemingen in verschillende stadia van ontwikkeling. Door de inbreng van onze kennis, netwerk, “zweet” en kapitaal bieden we ondersteuning bij de strategische positionering, business planning, ontwikkeling van de organisatie en financiële structurering. We helpen bij het vergroten van de slagkracht in marketing, sales en operationele processen.

Naast een portfolio van technologie gedreven partnerships en ventures is Tacstone betrokken bij enkele andere, meer “exotische” initiatieven. Twee van deze initiatieven hebben inmiddels een grote bekendheid gekregen namelijk de vliegende auto PAL-V en het prachtige Houttuyn Welness River Resort in Suriname.