Ontbijtsessie: de ins en outs van RPA in 2019

Op woensdagochtend 13 februari 2019 organiseren wij een ontbijtsessie in Utrecht over de ins en outs van Robotics Process Automation (RPA)!

De Robotic Process Automation (RPA) markt maakt een enorme groei door, en ook de verwachtingen van RPA zijn hooggespannen. Zo voorspelt Forrester (2018) dat er in 2021 al zo’n 4 miljoen software robots aan het werk zijn. Ook halen grote softwareproviders zoals UiPath, Automation Anywhere en BluePrism één voor één vele miljoenen aan investeringen op. Het lijkt wel een soort evangelie wat zich in rap tempo verspreidt, en waarbij het advies luidt dat je hier als organisatie gisteren al mee begonnen had moeten zijn. Maar wat is nou precies de belofte van RPA? Waar liggen de voornaamste kansen en mogelijkheden? Wat zijn de valkuilen bij implementatie en waar te beginnen? Wij bespreken alle ins en outs van RPA!

Datum:     Woensdagochtend 13 februari 2019
Locatie:    Fort aan de Klop, Utrecht
Tijd:            08:00 – 11:30 uur (incl. ontbijt)


Programma & sprekers

1. Cees-Willem van Rooij (Partner, Tacstone) en Mark de Poorter (Partner, Tacstone)

  • RPA is meer dan alleen IT!
  • Inventariseren en selecteren van het juiste proces
  • Valkuilen en lessons learned uit de praktijk
  • Demo RPA software (aan de hand van recente business case)

Kijk hier voor meer info over onze Smart Tech & Robotics propositie.

Visie op RPA

2. Rob van den Wijngaard (Head of Financial Shared Service Center, Universiteit Leiden)

Tijdens deze sessie zal Rob aan de hand van concrete voorbeelden enkele praktische tips geven hoe je RPA mogelijkheden kan identificeren, hoe je deze kan omzetten in behapbare projecten (proef tuintjes) en wat de gevolgen van RPA zijn voor de mensen binnen de organisatie. Lees hier meer over de Continuous Accounting Journey: Monitoring & AI” van Universiteit Leiden.

3. Ron Torrico (Directeur Assensia)

Assensia ontwikkelt oplossingen voor credit management op het gebied van monitoring, predictive Ron Torricoanalytics, artificial intelligence en data-driven optimalisatie van debiteurenbeheer- en incassoprocessen. Ron zal iets delen over hoe het intelligent gebruikmaken van data en IT-kennis hen een leidende positie heeft opgeleverd.

Doelgroep

Deze sessie richt zich op iedereen die:

  • verdieping wil over de mogelijkheden van RPA
  • interesse heeft in praktische tips en tools
  • wil leren hoe hier mee aan de slag te gaan.

Omdat de toepassing van RPA zich niet beperkt tot een bepaalde sector, afdeling of type bedrijf, verwachten we een diverse doelgroep van aanwezigen met (management)posities binnen de afdelingen IT en Finance & Accounting, maar ook HR, Supply Chain management of Customer Service.

Deelnemen?

Deelname aan dit seminar kost € 125 excl. BTW (inclusief ontbijt). U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier, of door een email te sturen naar ebert.knol@tacstone.nl.