Leer alles over Robotic Process Automation tijdens het RPA Event

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert RPA Experts het grootste RPA Event van Nederland. Tijdens dit evenement kunnen professionals kennis maken met de vele toepassingen van Robotic Process Automation (RPA). Dit 1-daagse RPA event is voor iedereen die interesse heeft om met robotisering processen verder te digitaliseren of RPA wil gaan toepassen op de werkvloer.

Tijdens het RPA Event wordt er ingegaan op vragen zoals: Wat is RPA en hoe werkt het precies? Hoe start je met Robotic Process Automation in uw organisatie en hoe doen andere organisaties dit? En hoe zetten we de medewerker centraal op een manier die maximale waarde creëert?

Het RPA event 2019 biedt een volledig dagprogramma met nuttige workshops, interactieve sessies en inspirerende lezingen van bedreven RPA adviseurs en visionairs op het gebied van RPA en verandermanagement. Meer dan 20 gerenommeerde organisaties zoals KLM, ING, Nationale-Nederlanden, ROC Amsterdam en gemeente Huizen zullen praktische tips en tools delen op het gebied van RPA. Ook zal er tijdens het evenement over RPA markt plaatsvinden waarbij u met al uw vragen terecht kan bij RPA adviseurs en leveranciers.

Voor meer informatie en tickets: www.rpaevent.nl

Logo RPA Event datum