Investeringsmogelijkheid Urban Energy Invest: infrarood verwarming

Picture7Tacstone is een van de grootaandeelhouders in Urban Energy Invest. Urban Energy Invest brengt baanbrekende initiatieven in duurzame energie en kapitaal bij elkaar.

Urban Energy Invest biedt een nieuwe investeringsmogelijkheid in infrarood verwarmingselementen. Deze innovatieve oplossing zorgt voor een enorme besparing op de energiekosten. Voor de opvolging van reeds afgesloten contracten, heeft deze jonge onderneming kapitaal nodig. Benodigd is een financiële injectie van 900.000 euro.

Energie is vandaag de dag een eerste levensbehoefte. Het kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar energie is één van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw. Urban Energy investeert in energie, in de ruimste zin van het woord en omarmt kansrijke initiatieven die bijdragen aan de oplossing van dit probleem. Voor nieuwe baanbrekende initiatieven is het doorgaans lastig tot onmogelijk om aan dit benodigde kapitaal te komen via de traditionele kanalen, zoals een bank. Urban Energy vertegenwoordigt kapitaalverschaffers die juist op zoek zijn naar nieuwe business met een grote groeipotentie. Urban Energy brengt kapitaal en projecten samen en creëert daarbij samen met de ondernemer de meest geschikte financieringsstructuur. Dit is altijd maatwerk, waarbij de optimale combinatie tussen bewegingsvrijheid voor de ondernemer en zekerheden voor de investeerders wordt gekozen.

Voor meer achtergrond informatie over deze investeringsmogelijkheid kunt u contact opnemen met Bart Verweij.