Frenk Klein-Schiphorst

studeert Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam. De keuze voor deze bachelor kwam voort uit zijn liefde voor Wiskunde, die er al van jongs af aan in zat. Frenk zocht altijd de wiskundige en exacte oplossing achter problemen, en aangezien de wereld door natuurkundigen uitgedrukt wordt in wiskundige formules, was de keuze snel gemaakt.

Tijdens zijn bachelor kwam Frenk via de minor Programmeren in aanraking met de IT wereld. Ook hier kon hij zijn analytische vaardigheden goed toepassen en zodoende viel zijn oog op RPA. De eindeloze toepassingen en exacte manier van denken spraken hem meteen aan, en omdat Frenk erg houdt van puzzels oplossen leek RPA hem de perfecte plek om zijn carrière te starten. Als RPA developer kan Frenk zijn vaardigheden goed toepassen om moeilijke vraagstukken van klanten op te lossen.

Naast zijn studie en werk sport Frenk graag veel, wat een overblijfsel is van een jaar wedstrijdroeien met gemiddeld 8 trainingen per week. Ook houdt hij van spelletjes spelen en lezen en kan hij niet wachten tot er op kantoor en met vrienden weer gezellig een vrijdagmiddagborrel gedaan kan worden.

“Door mijn affiniteit met het oplossen van puzzels op een exacte manier, lijkt RPA mij de perfecte plek om mijn carrière te starten”

Positie

  • RPA Developer

Expertise

  • Robotic Process Automation (RPA)

Opleiding

  • Bachelor Natuur- en Sterrenkunde, Universiteit van Amsterdam

Loopbaan (samenvatting

  • RPA Developer, Tacstone (2021 - heden)
  • Shopper, Picnic (2020-2021)