FinOK gaat financiële functie van het Utrechts Universiteitsfonds verzorgen

Vanaf 1 januari 2016 zal FinOK, onderdeel van Tacstone, de financiële functie van het Utrechts Universiteitsfonds gaan verzorgen.

FinOKHet Utrechts Universiteitsfonds (kortweg U-fonds) is in 1886 opgericht door alumni. De doelstelling is het bevorderen van het academisch leefklimaat aan de Universiteit Utrecht. Het U-fonds is uitgegroeid tot een begrip in de Utrechtse universitaire gemeenschap en de plek waar studenten, alumni en docenten elkaar ontmoeten en inspireren. Het Utrechts Universiteitsfonds wil bijdragen aan de groei en bloei van de Universiteit Utrecht op het gebied van onderwijs, onderzoek en het universitaire leefklimaat.

FinOK is dé partner voor outsourcing van de financiële functie voor goede doelen organisaties en algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s). FinOK neemt de hele financiële functie uit handen. Dat betekent lagere kosten, vertrouwen en continuïteit in de financiële huishouding en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Met FinOK zijn er geen zorgen over de backoffice en daarmee nog meer focus op de doelstelling.

FinOK is het kleine zusje van Tacstone’s andere outsourcingsbedrijf X-PACT.