Tacstone Partner Janpieter Koning spreekt tijdens verscheidene events

Tacstone Partner Janpieter Koning is regelmatig spreker tijdens events en congressen, zo ook in de maand november.

Tacstone event

Credit Expo – 5 november 2015

“Goed contact met de klant zorgt voor efficiency in uw facturatie- en incassoproces!”
Op donderdag 5 november zal Janpieter Koning (Tacstone Partner en Directeur X-PACT) een casepresentatie houden tijdens de Credit Expo. X-PACT (onderdeel van Tacstone) neemt voor verschillende organisaties de zorg voor facturatie, debiteurenbeheer en huurincasso processen (deels) uit handen.

Lees hier meer.


Fast Close – 10 november 2015

De periodieke rapportage is een klus die vraagt om coördinatie, nauwkeurigheid maar ook efficiency. Een strakke organisatie van het proces van afsluiten is daarbij een zegen voor de organisatie en vooral voor de financiële functie! Daar maak je vrienden mee. Op 10 november wordt hier alles over verteld tijdens het “Fast Close” event van Microsoft Experience Sharing/PLUC.

Tacstone Partner Janpieter Koning zal een van de sprekers zijn bij dit event en gaat in op hoe een effectief “Fast Close” project vorm kan worden gegeven. Want waar moet je op letten en welke maatregelen kun je nemen om dit proces zo strak mogelijk neer te zetten?

Deelnemen? Lees snel verder.


Jaarcongres Finance Transformation – 12 november 2015

“Masterclass Fast close is simpel want finance is simple.”

Hoor en ervaar op 12 november tijdens het Jaarcongres Finance Transformation hoe er exponentieel sneller gesloten kan worden door ”simpeler” denken en handelen. Bespreek hoe deze manier van werken vervolgens doorgetrokken kan worden in alles wat finance doet. In deze masterclass vertellen Andre Salomons en Tacstone Partner Janpieter Koning over hoe groot de besparing in de praktijk is geworden voor een nu nog niet te noemen beursfonds.

Nieuwsgierig? Inschrijven kan nog! Make your next move.