Verder met RPA

Je hebt een succesvolle start gemaakt met RPA. Dat is mooi. Misschien heb je kortgeleden de proof of concept gedaan. En wil je nu weten hoe verder? Of heb je al een flink aantal processen gerobotiseerd en loop je nu tegen obstakels aan?

Tacstone Technology ondersteunt organisaties in het vervolg van hun RPA reis. Die vervolgfase, wij noemen dat het opschalen van RPA, is nog best een uitdaging. We kunnen daar eerlijk in zijn. Schaalbaarheid, veiligheid, robuustheid, hergebruik, eigenaarschap, governance, change management, communicatie, sourcing, training, architectuur, beheer en onderhoud, monitoring. Allemaal zaken die onderweg aan de orde komen. En die goed geregeld moeten zijn om een vroegtijdig einde aan de reis te voorkomen. Wij helpen je graag verder. Wij geloven dat het samenwerken met de juiste RPA consultancy partner bijdraagt aan jouw succes.

RPA: veilig en AVG proof
Hoe maken we software robots veilig en AVG proof? Hoe passen we OTAP en DevOps principes toe in RPA?

RPA

Orchestratie & RPA Functioneel Beheer
Het aansturen van de virtual workforce. Monitoren van continuïteit en performance. Meten van besparingen. Waar nodig herstellen en aanpassen van scripts.

RPA

Training & RPA Young Talent
Maatwerk trainingen. In house of online. Individueel en klassikaal. Voor alle RPA rollen. Of kies voor het RPA Young Talent programma, een deta-vast traineeship.

RPA

Robot APK
Heb je vraagtekens bij eerder ontwikkelde robots? Zijn deze wel veilig, robuust en betrouwbaar? De Robot APK biedt een efficiënte en expertmatige check.

Van RPA naar Hyperautomation
AI Center. Process Mining. Document Understanding. UiPath Apps. Test Suite. Insights. What’s in it for you? Wij helpen je om de mogelijkheden ontdekken.

RPA Center of Excellence
Van RPA project naar Center of Excellence. Welke rollen en resources zijn nodig? Hoe positioneren we het CoE? Welke spelregels spreken we met elkaar af? Wat is het stappenplan?

Meld je aan voor Tacstone nieuws!

    RPA security & AVG compliance

    Softwarerobots en veiligheid. Hoe gaat dat samen? Wat zijn de risico’s als robots onze ICT systemen bedienen?

    Het onderwerp veiligheid roept – terecht – vragen op in relatie tot RPA. Zeker als softwarerobots toegang krijgen tot bedrijfskritische systemen en persoonsgegevens. Hoe waarborgen we dan de veiligheid? De UiPath technologie voldoet aan de allerhoogste veiligheidsstandaarden en beschikt over alle denkbare certificeringen. Voeg daarbij de ontwikkelstandaarden, methoden en procedures van Tacstone Technology en we kunnen een optimaal veilige omgeving realiseren. Gegarandeerd.

    “Welke toegangsrechten hebben robots nodig om hun taken uit te voeren? Wie hebben toegang tot welke onderdelen van de UiPath suite? Welke data wordt uitgewisseld tussen de robots en de UiPath Orchestrator? Welke data wordt bewaard, en welke juist niet?

     

    RPA (Functioneel) Beheer

    Veel organisaties worstelen met het beheer van softwarerobots. Het succes van een relatief eenvoudige pilot kan ook een valkuil creëren. Het lijkt soms zo makkelijk: we bouwen “even” een robotscript en zien dat de robot doet wat ‘ie moet doen. Geregeld, toch? De robot wordt nooit ziek en gaat niet op vakantie. Maar… de robot blijkt soms niet bestand tegen onverwachte situaties of wijzigingen in applicaties.

    Wat doe je als de softwarerobot het opeens niet meer doet? En de medewerker die het werk voorheen deed, nu geen tijd meer heeft? Wat als de RPA Developer die het robotscript ooit ontwikkeld heeft er niet meer is?

    Tacstone Technology helpt organisaties om een robuuste RPA beheerketen op te zetten. Inmiddels ondersteunen wij al tientallen organisaties. Deze tweedelijns ondersteuning zorgt – op basis van een heldere SLA – dagelijks tussen 08:00 en 18:00 voor een gegarandeerde inzetbaarheid van jouw hele virtuele workforce.

    Training en RPA Young Talent Programma

    RPA Developer is een vak apart en geen (parttime) hobby die je er “even” bij doet. Het bouwen van een goede, robuuste, veilige, efficiënte robot vergt diepgaande en technische kennis. En veel oefening. De UiPath Academy vormt een basis, maar niet meer dan dat. Het échte leren gebeurt on-the-job en vergt aanvullende training en begeleiding.

    Tacstone Technology heeft een Global Award gewonnen als UiPath Democratizing Partner of the Year. Een erkenning voor onze rol als erkend opleider op het gebied van RPA. Uiteraard zijn onze eigen RPA Developers ook allemaal UiPath Advanced gecertificeerd.

    Zoek je RPA Developers voor een vast dienstverband? Dat blijkt in de praktijk niet eenvoudig. Daarom hebben Tacstone en YoungCapital NEXT samen een RPA Young Talent programma opgezet. Wij rekruteren een geschikte kandidaat, zorgen voor de vakinhoudelijke opleiding en maken de trainee direct inzetbaar in jouw RPA traject. We blijven de trainee intensief begeleiden en na 1,5 jaar kun jij hem/haar zonder extra kosten in dienst nemen.

    ‘Robot APK’

    Bij het bouwen van een robot zijn er vaak wel 100 wegen naar Rome. Door de laagdrempeligheid van RPA kun je eenvoudig beginnen. De keerzijde is dat we in de praktijk vaak instabiele, onveilige en niet-herbruikbare robots in tegenkomen. Vroeg of laat krijgt een organisatie hier last van. Meestal op het moment dat het erg slecht uitkomt…

    Tacstone heeft daarom de Robot APK ontwikkeld. In korte tijd doen we een audit op bestaande robotscripts. Deze worden beoordeeld op de juiste toepassing van het REFramework, effectieve logging, exception handling, coding hygiëne, hebruikbaarheid en vele andere aspecten.

    Wat heeft het UiPath Hyperautomation platform ons concreet te bieden?

    De tijd dat het UiPath platform alleen nog bestond uit Studio en Orchestrator ligt alweer een tijdje achter ons. UiPath heeft in de afgelopen paar jaren enorm geïnvesteerd in de uitbreiding van het Hyperautomation platform. Veel nieuwe en interessante producten zijn aan het platform toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan Automation Hub en Process Mining, maar ook Document Understanding, Insights en de Test Suite.

    Wij helpen je graag op weg om deze producten te verkennen. Met een demo, gratis proeflicentie of kortlopende pilot. En uiteraard met de uitrol daarna.

    RPA Center of Excellence: fundament om succesvol op te schalen

    We zien regelmatig dat het opschalen van RPA, ná een succesvolle opstartfase, moeizamer gaat dan verwacht. Dit komt vaak niet door beperkingen in de technologie. De oorzaak ligt vaker bij hiaten in de besturing en organisatie: spelregels zijn onduidelijk, eigenaarschap is niet duidelijk belegd, informatiebeveiliging is niet adequaat geregeld of de benodigde kennis en competenties om op te schalen blijken onvoldoende aanwezig.

    Welk type governance is het meest effectief? Welk besturingsmodel past het beste bij jouw organisatie? Er is niet één model of één aanpak die het beste werkt voor iedereen. Welk model en welke aanpak het beste passen hangt o.a. af van:

    • Volwassenheid van RPA kennis in de diverse organisatieonderdelen
    • Beschikbaarheid van resources, zowel mensen als financiën
    • Het ontwerp van de onderliggende IT infrastructuur en applicatiearchitectuur: wat is gemeenschappelijk en wat is specifiek per bedrijfsonderdeel?
    RPA Center of Excellence

    RPA is by nature een ontwikkeling die sterk vanuit de business wordt gedreven. Met veelal kort-cyclische (agile) ontwikkelingen. RPA gedraagt zich feitelijk als een virtuele medewerker: hoé deze zijn werk moet doen, wanneer, hoe vaak en met welke uitzonderingen moet vanuit de business worden beheerd. Dat is geen ICT verantwoordelijkheid.

    Tegelijkertijd is RPA wél een vorm van automatisering. Wij zien RPA governance dan ook als een specifieke aanvulling op de bestaande ICT governance.