Smart
Tech & Robotics

Als gevolg van de digitalisering worden markten dynamischer en worden organisaties uitgedaagd om initiatief te nemen en om de kansen te benutten. Jaarlijks komen er vele nieuwe en innovatieve applicaties op de markt. Deze applicaties kunnen de basis zijn voor het ontwikkelen van nieuwe proposities of kunnen in bedrijfsprocessen toegepast worden om klanten beter te bedienen en/of efficiënter en kwalitatief beter te kunnen werken. 

Bij het benutten van deze kansen zijn keuzes, gecombineerd met een slagvaardige implementatie essentieel. Wij ondersteunen u met het in kaart brengen van mogelijke oplossingen en een snel en gericht selectietraject, op basis van bewezen casuïstiek die relevant is voor uw sector. Vervolgens ondersteunen we u bij de implementatie. Dat kan als klankbord op specifieke onderdelen of vanuit een integrale verantwoordelijk als programmamanager. Kernonderdeel van onze aanpak zijn de korte implementatie cycli met focus op aantoonbare voordelen.

Meer informatie over onze specifieke Robotic Process Automation (RPA) diensten of SAP oplossingen.

Doordat we bij een breed scala aan organisaties in de keuken hebben gekeken, ook als investeerders, en in complexe omgevingen onze projecten gezamenlijk succesvol hebben afgerond, zijn we als geen ander in staat om kansen en uitdagingen te herkennen en om met u slimme, innovatieve tooling te selecteren en te implementeren. Dit kan een oplossing zijn uit ons Partnerships & Ventures portfolio (bijv. Zivver, OneGini, AcceptEasy of Factuurportal), maar bij een specifiek vraagstuk ook iets anders uit de markt. Ondernemerschap betekent voor ons dat we pragmatisch en resultaatgericht werken niet alleen in een start-up omgeving, maar juist ook in bestaande, grotere organisaties. Wij zetten met een no-nonsens aanpak onze kennis en ervaring in om de digitale transformatie voor u te realiseren.

Contact

Voor meer informatie over onze Smart Tech & Robotics propositie en de mogelijkheden voor implementatie van effectieve applicaties en services kunt u contact opnemen met Cees-Willem van Rooij.

Cees-Willem van Rooij