SAP Solutions

Als onderdeel van onze Smart Tech & Robotics propositie leveren wij steengoede SAP oplossingen. Met een team van 15 zeer ervaren SAP specialisten implementeren wij zowel financiële als primaire bedrijfsprocessen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door toewijding, kennis en kunde. Wij gaan niet voor het korte termijn effect, maar streven naar implementaties die duurzaam en beheer(s)baar zijn en die de basis vormen voor de langdurige relaties met onze klanten. Op het gebied van Business Intelligence leveren wij met name voor de onderwijs sector op SAP gebaseerde oplossingen. Naast SAP consultancy hebben wij beschikking over een groep zeer ervaren SAP project- en programma managers, die zowel nationaal als internationaal hun sporen hebben verdiend.

Onze focus ligt op procesverbetering met SAP software, maar vanuit onze proces- en systeem implementatie kennis hebben onze projectleiders in de loop der jaren ook andere applicaties geïmplementeerd zoals:

  • Teamcentre (PDM)
  • Caress (Zorg)
  • Oracle
  • JDE
  • Diverse O2C systemen (o.a. AcceptEasy, Factuurportaal)

Contact

Voor meer informatie over onze Smart Tech propositie en de mogelijkheden voor implementatie van effectieve SAP applicaties en services kunt u contact opnemen met Cees-Willem van Rooij.

Cees-Willem van Rooij