Business Process Outsourcing. Maak kennis met…. OZCAR!

Denise Harleman - ZINA 2

Ik had in de eerste week van februari al een concept jaarrekening. Zo snel heb ik nog nooit eerder meegemaakt. En volgens de accountant zag het jaarwerk er nog nooit eerder zo goed uit!
Denise Harleman, zakelijk leider van ZINA

Tacstone heeft samen met mede initiatiefnemers Marc Meijer en Henk Christophersen OZCAR in het leven geroepen. OZCAR ondersteunt culturele instellingen met marketing en financiële bedrijfsvoering. OZCAR adviseert maar neemt óók taken uit handen. Diepgaande kennis van de culturele sector wordt hierbij gecombineerd met efficiënte bedrijfsvoering. OZCAR koppelt een enorme passie voor cultuur aan een heldere zakelijke aanpak en flexibele uitvoeringscapaciteit. Een unieke combinatie, die nu al leidt tot verrassende resultaten.

De terugtrekkende overheid en digitalisering van onze samenleving vragen aan culturele bedrijven een nieuwe kijk op bedrijfsvoering en marketing. Hoe bereikt een culturele instelling zijn doelgroep? Hoe voorziet het in de eigen fondsenwerving? Hoe worden de eigen middelen optimaal ingezet? Hoe wordt het gewenste ‘bedrijfsresultaat’ gepland en gerealiseerd? OZCAR helpt bij het beantwoorden van al deze vragen.

OZCAR - website

Finance
OZCAR heeft veel ervaring op het gebied van administratie, accountancy en controlling. OZCAR richt administraties in op efficiënte en gestructureerde wijze en werkt met de modernste software voor bedrijfsvoering. Indien gewenst neemt OZCAR de financiële functie deels of geheel uit handen en voorziet directie en management van informatie op maat. Zo bereikt OZCAR in korte tijd een grote kwaliteitsverbetering en een kostenbesparing tot wel 50{48823dbac6518ce61796073d82958d09639eb37d7677891281a9acb2bb409138}.

Marketing
OZCAR begrijpt hoe culturele merken gebouwd worden en hoe je bezoekers aan je bindt met geïntegreerde campagnes. We kennen alle traditionele en digitale kanalen en laten elke marketing euro optimaal renderen.

Klanten
OZCAR werkt inmiddels voor ZINA en Female Economy en is in gesprek met diverse andere instellingen. Zina is een theatergezelschap van makers uit verschillende culturen en verschillende disciplines. Het repertoire bestaat uit levensverhalen van wijkbewoners en haar podium is de straat in de wijk. Female Economy is het artistieke kantoor van theatermaker Adelheid Roosen. Zij maakt theater en handelt vanuit: ‘ik ben er omdat jij er bent’. Voor beide organisatie heeft OZCAR de gehele financiële functie overgenomen.