RPA Developer

Tacstone Smart Tech & Robotics richt zich op Robotics process Automation (RPA). Tacstone implementeert relatief eenvoudige, maar arbeidsintensieve, administratieve processen met behulp van Robots. Met de methodes die we hierbij gebruiken pionieren we bij de grotere bedrijven in Nederland. De consultants van Tacstone identificeren processen, die fit zijn voor robotisering. Vervolgens analyseren wij vanuit het RPA team het proces en ontwikkelen we de robots in de RPA software.

We zoeken leergierige programmeurs, die het uitdagende programmeergedeelte van het bouwen van deze robots op zich willen nemen. Je bent in staat om zelfstandig processen en taken te automatiseren op basis van workflow principes die efficiënt, logisch gestructureerd en begrijpelijk zijn. Ook kan jij die processen uitschrijven tot een script. Daarnaast heb je kennis en ervaring met NET. Python en/of VBA . Tijdens projecten bij de klant werk je nauw samen met een Business Analyst en leg je verantwoording af aan de verantwoordelijke (Senior) Manager op deze opdracht.

We zoeken iemand met een no nonsens mentaliteit en beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je bent in je 3e of 4e jaar of hebt een afgeronde opleiding (HBO, WO) die goed aansluit, zoals bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, (Business) Information Management of Informatiekunde, Informatica
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Sterke analytische vaardigheden en je werkt resultaatgericht; je bezit het vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal
 • Ervaren in .NET. Python, en of VBA
 • Kennis van- of affiniteit met techniek
 • Plezier in het optimaliseren en automatiseren van processen
 • Communicatief, leergierig, doorzetter, zelfstarter en gevoel voor humor

Uniek aan onze praktijk is dat je binnen deze functie de gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende multinationals en dat je jezelf binnen deze bedrijven on the job kunt ontwikkelen.

Dit bieden wij:

We vragen veel, maar daar hoort dan ook een goede beloning bij. Student of al een skilled programmeur? Samen bepalen we jouw contracturen die we afstemmen op jouw ambitie! Uiteraard hoort daarbij een:

 • Marktconform salaris
 • Laptop en telefoonabonnement
 • Onkostenvergoedingen

Jouw ontwikkeling hebben we hoog in het vaandel staan zodat er ruim budget is voor interne en externe opleidingsmogelijkheden. Daarnaast ben je werkzaam in een veelzijdig team met veel ervaren collega’s die jou kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren?

Ben jij de consultant/ programmeur die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol? Stuur dan jouw motivatiebrief + CV naar ebert.knol@tacstone.nl. De motivatiebrief dient in het Nederlands te worden geschreven. Een korte programmeer challenge maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.