Over Tacstone

Tacstone is opgericht in 2006 door voormalige senior partners van KPMG Consulting. Bij Tacstone heeft met meer dan 30 senior professionals en een omvangrijk netwerk van ervaren (interim) managers alles in huis om zowel de top-200 in NL als middelgrote bedrijven en instellingen te ondersteunen bij het maken van een succesvolle digitale transformatie.

Onze ambitie was en is nog steeds om het betere alternatief te zijn naast de grote consulting bedrijven. Tacstone combineert diepgaande kennis van het volledige Finance en ICT domein en tientallen jaren advieservaring in de boardrooms van de top-200 met een onafhankelijke, pragmatische, resultaatgerichte no-nonsense aanpak.

Tacstone werkt actief samen met een breed scala van veelal jonge bedrijven, waarmee wij gezamenlijk nieuwe diensten ontwikkelen en exploiteren. Deze samenwerkingsrelaties komen voort uit onze visie dat de traditionele adviesrol (“wij zitten op de stoelleuning en vertellen onze klant wat hij zou moeten doen”) niet meer onderscheidend is, te weinig meerwaarde biedt en voor onszelf niet uitdagend genoeg is. Het is juist de combinatie tussen de adviesrol enerzijds en het (mede) initiëren, ontwikkelen en leveren van innovatieve oplossingen die ons werk en ons bedrijf zo bijzonder en zelfs uniek maken.

Naast ons portfolio van Partnerships & Ventures zijn we vanuit Tacstone betrokken bij enkele andere initiatieven, waaronder de PAL-V en het Houttuyn Welness River Resort in Suriname.

Werken bij Tacstone?
Kijk op de pagina Tacstonians naar onze huidige vacatures.