SAP Solutions

Tacstone levert steengoede SAP oplossingen. Met een team van 15 zeer ervaren SAP specialisten implementeren wij financiële bedrijfsprocessen, die door een adequate inrichting en toepassing van SAP daadwerkelijk effectiever en efficiënter zijn.

Onze werkwijze kenmerkt zich door toewijding, kennis en kunde. Wij gaan niet voor het korte termijn effect, maar wij streven naar implementaties die duurzaam en beheer(s)baar zijn en die de basis vormen voor langdurige relaties met onze klanten. Onze focus ligt op procesverbetering met SAP, maar vanuit onze proceskennis hebben wij in de loop der jaren ook systemen geïmplementeerd zoals Teamcentre (PDM) , Caress (zorg) en diverse O2C systemen (Trace, AcceptEmail). Ook op het gebied van Business Intelligence leveren wij veelal maatwerk.

Sinds 2014 zijn wij vanuit onze SAP praktijk mede-eigenaar geworden van TopForce Alliance. TopForce Alliance is het krachtigste en meest complete collectief van gespecialiseerde SAP dienstverleners van Nederland. Dit collectief levert projecten, beheer en specialisten voor het gehele SAP spectrum. Via één balie wordt alle kennis, ervaring, denk- en implementatiekracht ontsloten. Flexibiliteit, korte lijnen en daadkracht kenmerken de aanpak, waarmee wij ons graag onderscheiden van de grote en bureaucratische system integrators.

tacmatch1 thumb