Business Process Outsourcing (BPO)

Reductie van uitvoeringskosten. Focus op kerntaken. Inkrimping van personeelsbestand. Aanvullen van ontbrekende kennis en competenties. Waarborgen van continuïteit. Er zijn legio redenen om tot uitbesteden van (onderdelen van) bedrijfsprocessen over te gaan. Tacstone combineert de ervaring in het begeleiden van (grote) ondernemingen bij strategische sourcing vraagstukken met het ontwikkelen van sourcing diensten in de financiële functie. Wij werken hierbij intensief samen met bestaande robuuste en krachtige uitvoeringsorganisaties, zoals met Cannock Chase (onderdeel van DAS Legal Finance) in onze Joint Venture X-PACT BV.

X-PACT neemt organisaties de zorg voor facturatie-, debiteurenbeheer- en (huur)incassoprocessen uit handen. Efficiënt, professioneel en nauwgezet. Wij regelen alles wat nodig is, variërend van blauwdrukken, transitieplannen, de ontwikkeling van een regiefunctie in de klantorganisatie, overdracht van uitvoerende taken, ICT aanpassingen, financiële administratie, klachtenafhandeling tot management rapportages. Alles wordt gepland en uitgevoerd volgens beproefde draaiboeken, maar met oog voor draagvlak en personele consequenties.

Outsourcing op de X-PACT manier betekent de zekerheid van direct lagere uitvoeringskosten, gegarandeerd betere inningsresultaten en meer liquiditeit. Het betekent ook meer grip op de processen, flexibiliteit, schaalbaarheid, continuïteit en best-in-class uitvoering.


OZCAR helpt culturele instellingen met hun finance en marketing functies. OZCAR combineert diepgaande kennis van de culturele sector met expertise op het gebied van efficiënte bedrijfsvoering. OZCAR koppelt een enorme passie voor cultuur aan een heldere zakelijke aanpak en flexibele uitvoeringscapaciteit. Een unieke combinatie, die leidt tot verrassende resultaten.

OZCAR heeft veel ervaring op het gebied van administratie, accountancy en controlling. OZCAR richt administraties efficiënt en gestructureerd in en werkt met de modernste software voor bedrijfsvoering. Indien gewenst neemt OZCAR de financiële functie deels of geheel uit handen. OZCAR voorziet directie en management van informatie op maat. Zo bereikt OZCAR voor haar klanten in korte tijd een grote kwaliteitsverbetering en een kostenbesparing tot mogelijk 50%.

OZCAR begrijpt als geen ander hoe je een cultureel merk opbouwt en hoe je bezoekers aan je bindt met geïntegreerde campagnes. OZCAR kent alle traditionele en digitale kanalen en laat elke marketing euro optimaal renderen.